052.2977994
EW רעננה
אודות הפרוייקט

EW רעננה

"A design isn't finished until someone is using it." - Brenda Laurel

מהות הפרויקט: אדריכלות בשיתוף עם מעצבת הפנים נורית מור-יוסף
גודל הבית: 170 מ"ר
גודל המגרש: 370 מ"ר
מספר חדרים: 6
מפלסים: 4
עבורי, הבית ברעננה הוא פרויקט מיוחד במינו. חברתי למעצבת הפנים נורית מור-יוסף וביחד שיפצנו בית בן 25 שנים, כאשר אחת המטרות העיקריות שלנו הייתה להנגיש את קומת הקרקע לבת המשפחה, רוני, המסתייעת בכיסא גלגלים. היה לנו חשוב לתכנן בית יפה ובו זמנית להבטיח ניוד קל ונוח לרוני בת ה-8, כך שתוכל להיות עצמאית.
תחילה הורדנו קיר שחצץ בין הסלון לבין המטבח על מנת לאפשר לרוני תנועה חלקה בין החללים. שיבצנו גם ויטרינות גדולות עם פרופיל ברזל שחור-מט לניוד נוח מפנים הבית החוצה. הויטרינות גם הכניסו הרבה אור טבעי אל תוך הבית ואפשרו ליהנות מיופייה של הגינה. גם את חלון המטבח הגדלנו, כך שקומת הקרקע כולה מוארת מאוד ובעלת מראה נקי.
תכננו מטבח מעוצב להפליא - ללא חזיתות ועם מדפי עץ דקורטיביים פתוחים ונגישים, לנוחיותה של רוני. שילבנו קורות סנדוויץ' עם פורניר עץ ומשטחי העבודה במטבח מצופים פורמייקה שחורה. במקום שולחן אוכל מרכזי שמפריע לחופש התנועה, רכשנו שולחן דמוי קונסולה מרהיב שהמשטח שלו ממשיך עיצובית את משטחי העבודה במטבח.
מאחר שבבית המקורי היה פער של 1.2 מטרים בין מפלס הבית לבין מפלס הרחוב, יצרנו רמפה לאורך הגינה הצדדית ולרוחבה של הגינה הקדמית וכך הנגשנו את מפלס הבית לרחוב וגם לחניה.
לסלון בחרנו צבעים מרגיעים בגווני ירוק ואפור בשילוב של ורוד מעושן. בנוסף, שילבנו טפטים גיאומטריים, המסתירים את הכניסה לממ"ד ויוצרים מראה אחיד.

התקשרו, נדבר: 052-2977994